Inici

miércoles, 20 de abril de 2011

La ecologia seduce al diseño

Si aquest cap de setmana la pluja no et deixa sortir de casa pots veure NATURAL MENTE, un programa molt interesant que parla sobre la Naturalesa i el Medi Ambient, amb un tarannà pedagògic i positivista. El capítol d'aquesta setmana tracta l'ecodisseny, art ecològic, respectuós i creatiu. L'equip del programa van fer una visita al taller TABA del barri de Gràcia a Barcelona per gravar les petites joies i explicar quin és l'objectiu de tanta bogería per reciclar.
Si teniu curiositat de saber que fa la Tanit Sospedra creativa, nomès cal que poseu La2 diumenge 24 d'abril a les 14:30. (l'aparició fugaç es al minut 21:40)
I si no ho pots veure, per què estas fent la clàssica mitgdiada de diumenge, el tindràs penjat a la web de TVE.
http://www.rtve.es/alacarta/videos/naturalmente/naturalmente-la-ecologia-seduce-al-diseno/1081934/#aHR0cDovL3d3dy5ydHZlLmVzL2FsYWNhcnRhL2ludGVybm8vY29udGVudHRhYmxlLnNodG1sP2N0eD00NjMxMCZsb2NhbGU9ZXMmcmVzZXRGaWx0ZXI9dHJ1ZSZhZHZTZWFyY2hPcGVuPWZhbHNl

2 comentarios:

Tere dijo...

Hola!

M'agradaria saber si hi ha algun link on pugui veure les teves creacions. Gràcies!

Anónimo dijo...

Avui han reemès el programa i m'ha agradat molt el què has dit. També m'agradaria saber on es poden veure i comprar les teves joies.
Merci :)

Teresa