Inici

viernes, 18 de septiembre de 2009

La Joia Contenidor


L’objectiu d’aquest Joia contenidor anomenada "246 Estrelles" és la creació-transmissió d’emocions a través de la conciència-bellesa dels objectes que ens envolten. Tot aquest procés va lligat a la recerca del sentit de bellesa i a la transformació de la deixalla. No és síndrome de diògenes, és la clarificant certesa de que l’objecte trobat és molt més del que aparenta. El meu propòsit personal és la creació artística, crear noves vides, noves visions amb conciència, sentit i sentiment.

Aquesta reflexió va arrelada a la definició “joia” (objecte intermedi entre la pell i l’exterior) i les seves característiques, tradicionalment construïda amb metalls i pedres precioses d’alt valor econòmic. Aquesta peça és el resultat d’una investigació que compleix els requisits per a ser una petita escultura. Creuant els límits de les dimensions i la pràcticitat, per oferir un treball artesanal, complex i al mateix temps de lectura sencilla, l’element principal captiva per la seva bellesa, l’objecte artístic es manifesta com una obra d’art.

L’autèntic creador és aquell que aconsegueix captivar l’esperit amb la seva obra.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Que puedo decirle a mi vesinita de creaciones... TE DESEO EL MEYOR DE LOS EXITOS EN TODO!!!! y ya sabes que me encantan tus reciclajes!
besos amiga mia!!!! y que sigamos compartiendo paralelismos! :P

Unknown dijo...

Sin ti no hay arte corazón!!

Anónimo dijo...

Hola me gustaría saber dónde encontrar tus creaciones, los precios de los productos y si vendes por internet?? tengo una chapita del champán rosado mas bueno del mundo... por lo menos para mí, el moet chandön!! se te ocurre algo con él, una anillo? broche?? escribeme a angeles.casas@gmail.com

Verde que te quiero verde... dijo...

he visto un comentario tuyo en el blog de Recicla Madrid. ¿Haces creaciones a base de material reciclado? ¿Los vendes en Madrid? Tengo un blog verde sobre la vida sostenible en Madrid...me gustaría un poco más de info para a lo mejore hacer un post.